In 2019 was er veel informatie bij gekomen en maakten we het boek opnieuw maar nu als een digitaal boek. De genealogie was uit zijn kaften gegroeid. Ieder voorjaar ontvangen wij van het Centraal Bureau Genealogie persoonslijsten van de mensen met de achternaam Poot die overleden zijn in het jaar daarvoor. Op deze lijsten staan de gegevens van geboorte, overlijden, huwelijk, kinderen en ouders. Voor deze lijsten moet worden betaald maar het levert een schat aan gegevens op.

 

Door publicatie op internet van de oudere gegevens hebben wij contact gekregen met andere nazaten van de familie. We kregen oude en nieuwe foto’s, aanvullende gegevens, fouten zijn verbeterd. Op internet zijn ook steeds meer bronnen te raadplegen en hierdoor kwamen we er achter dat er soms fouten in zaten.

 

Na het ontvangen van de persoonslijsten van 2023 is besloten om het boek opnieuw te maken. Dat was een flinke klus want het zijn ruim 1000 pagina’s en 200 pagina’s aan index. Met de functie Bookmarks (bladwijzers) kunt u uw eigen stamreeks snel toegankelijk maken.

 

Omdat dit digitale boek kwetsbaar is voor illegale verspreiding wordt het boek beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. De inhoud mag op geen enkele manier verspreid worden omdat de wet op de persoonsgegevens dit verbiedt.

 

Benieuwd welke minister in het kabinet van 2007 – 2010 gehuwd is met een Poot? Of welke in 2002 overleden programmamaker familie is? Dan is dit uw kans om het boek te bestellen.

 

 

 

Bestellen:

 

De genealogie van Pieter Pietersz Poot

 

Ruim 1200 pagina’s, geleverd via WeTransfer:

 

€ 40,--

 

Wanneer u in het bezit bent van het boek of stick dan kunt u de nieuwe versie met korting verkrijgen. U ontvangt het digitale boek dan voor €25,--. U ontvangt het digitale boek dan voor €25,--.

 

Leverbaar vanaf 14 juli 2024.

 

Opbrengsten, na aftrek van alle gemaakte kosten, worden gebruikt voor het bekostigen van persoonslijsten.

 

Neem contact op met:

 

Rob Poot

 

Sportweg 17

 

1775 AJ Middenmeer

 

rj.poot@ziggo.nl

 

 

 

Vermeldt uw naam, adres en email.

 

Heeft u aanvullende gegevens, foto’s of andere documenten mail dan naar: poot@stamboom-westland.nl

 

Of naar bovenstaand adres.

 

 

 

Jacqueline Hofland-Poot (Ede)

 

Rob Poot (Middenmeer)